Dag 4 - Reisverslag uit Nanjemoy, Verenigde Staten van Lois Diliberto - WaarBenJij.nu Dag 4 - Reisverslag uit Nanjemoy, Verenigde Staten van Lois Diliberto - WaarBenJij.nu

Dag 4

Door: Lois Diliberto

Blijf op de hoogte en volg Lois

10 Juni 2012 | Verenigde Staten, Nanjemoy

Hallo Iedereen!

Vandaag alweer dag 4, het is hier nu half 11, terwijl het bij jullie half 5 in de ochtend is.

Ik moet er echt nog aan wennen dat het hier 6 uur vroeger is.

Ik ben veilig aangekomen, (natuurlijk anders kon ik dit niet schrijven). Een heerlijke vlucht gehad naar Washington, vloog Business class, doordat British Airways een foutje had gemaakt. (he jammer nou)

Momenteel zit ik midden in de opleidingsweek, krijgen van alles geleerd. Het zijn slopende dagen, we moeten de Amerikaanse vlag om 8uur hijsen, dat is hier standaard, ze houden heel veel van hun land.

Volgende week arriveren de eerste kinderen op kamp, we doen 9 sessies van 5 dagen. Elke week komen er andere kinderen, of bepaalde kinderen blijven langer, omdat ze het zo leuk vinden hier (begrijpelijk) :)

Ik ben een Day Camp Counselor, dat betekend dat ik alleen overdag kinderen heb, ik haal ze in de ochtend rond 6uur op, en om 5 uur in de avond breng ik ze weer terug. We hebben een vrij grote kamplocatie. Ik heb een Ierse kamergenoot, echt toffe gozer genaamd David. Volgende week krijg ik een Australiër erbij, dus het wordt een groot feest.

Het weer is hier niet uit te houden, 35 graden, in de kokende zon. Ik heb nog nooit zoveel water gedronken.

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn Amerikaanse Ehbo diploma, dus dat is ook wel lekker:).

Helaas, kan ik niet elke dag online zijn, er is alleen op 1 plek WIFI beschikbaar, en als ik pas rond 10 uur in de avond klaar ben (4uur jullie tijd), dan ga ik meestal gelijk in bed liggen, omdat de volgende dag de wekker om 7uur gaat.

Jullie kunnen gewoon naar mijn Nederlandse nummer smssen, als jullie me willen bereiken. Ik sms dan met een Amerikaans nummer terug, maar daar kan je niet op terug reageren, dus altijd op mijn Nederlandse nummer terug reageren.

Voor de mensen die mijn nummer nog niet hebben: Dat is 06-23204423 . Je kan me ook een WhatsApp bericht sturen, alleen lees ik die later dan gebruikelijk.

Het zou leuk zijn , om af en toe wat post te krijgen, ik vind dat vooral nu leuker dan een E-mail :).

Als jullie iets willen sturen dan kan dat naar:

Melwood Recreation Center
Lois Diliberto
9035 Ironsides Road
Nanjemoy, MD 20662
United States Of America

Zou echt tof zijn :).

Spreek jullie snel weer:)

Lois

• 10 Juni 2012 - 07:50

Richard Wijnands:

Lois,

Heel veel succes en plezier in US. Zal zeker een leerzame periode zijn. Een mooie ervaring die jouw leven zal verrijken.

Groet,
    Richard

• 10 Juni 2012 - 07:55

Linda Van Meurs:

Hoi lois,

Blij dat je veilig bent aangekomen en dat je het leuk hebt. Kan me voorstellen dat het lange dagen voor je zullen zijn. Heel de dag kiss om je heen. Wat fijn. Hahahaha.....

Zo te lezen heb je super weer daar. Zou er een moord voor doen. Hier lijkt het wel herfst. Had gister mijn uggs weer aan. Maar oké over 2 weken ff richting de zon. Dan heb ik als de weergoden me goed gezind ook een graad of 27.

Have fun lois.

Hele dikke kus

Linda

• 10 Juni 2012 - 08:43

Anita Van Treeck:

Heey Lois,

Leuk dat je ook een site hebt kan ik die van jou ook volgen. Wij gaan volgende week een weekje naar Fleur,nog effe dan heeft die haar 3 maanden er weer opzitten.

Geniet van je stageperiode.

Groetjes Anita

• 10 Juni 2012 - 09:39

Mieke:

Heey Lois,

Ik heb helemaal geen afscheid van je genomen op school! Maar in ieder geval super veel plezier daar! Het klinkt in ieder geval al super leuk.

Groetjes Mieke!

• 10 Juni 2012 - 10:34

Jaap En Conny:

is dat nu een teken van heimwee dat je nu al post wil kleine grote vent , maak veel plezier daar want wij hebben het hier niet met dat kut ned. elftal

• 10 Juni 2012 - 14:50

Fred En Anja:

He fijn dat je veilig bent aangekomen.
    Je hebt al veel gedaan in die korte tijd, ook nog een american bull gehaald (grapje).Is is toch niet zo'n kamp als dat wij hier op film zien?.
    Wat een tijden voor op te staan en dan moet je al om 6.00 u de kids gaan halen.
    Wat het weer betreft zit jij daar beter als hier.
    Wij wachten weer op vogende bericht knuf en kus van ons. XXXXX

• 11 Juni 2012 - 07:27

Fred En Anja:

Hoi Lois,
    Nou dat was zeker fijn om te horen over die tornado's. Ik neem aan dat jij niet in het hoogseizoen zit daarvan. Wat het weer betreft mag je wel wat zon oversturen het is weer als vanouds regen.
    He Lois je wilt mij toch niet vertellen dat jij ook zo'n leuk orgineel americaans schoolkamp pakje aan hebt zoals in de films. Zo ja dan graag een foto. Wens je vandaag veel succes met je volgend examen en wij zien uit na je volgende dag update.
    Groetjes van ons xxxx