Dutchies goes West - Hello San Francisco - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van Lois Diliberto - WaarBenJij.nu Dutchies goes West - Hello San Francisco - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van Lois Diliberto - WaarBenJij.nu

Dutchies goes West - Hello San Francisco

Blijf op de hoogte en volg Lois

19 Augustus 2012 | Verenigde Staten, San Francisco

Goedeavond , hier nu half 9 in de avond, -9 uur tijdverschil met Nederland.

Vannacht om 3uur vertrokken vanaf het kamp richting het vliegveld van Washington waar wij om 7 uur de vlucht naar San Francisco hadden, een vlucht van ongeveer 5,5 uur! Goede vlucht gehad met een goede en gezellige maatschappij (Virgin America).

Hotel midden in Chinatown, wel gezellig. Alleen het hotel stelt niet veel voor, maar wat wil je voor nog geen 100euro voor 4 nachen! De hele dag rond gelopen, chinatown bezocht, de winkels op Union Square, en ........ niet de Golden Gate Bridge, waar Twan toch wel heel erg overtuigd van was.

Achter ons hotel, loopt een brug (San Francisco - Oakland), Gewoon een normale bay bridge. Na een aantal minuten discussiëren kwamen we er toch achter dat het inderdaad een andere brug was! haha knuppel! De golden gate bridge, ligt aan de andere kant van de stad!

Was wel een lachwekkend dagje! San Francisco is een wereldstad, echt een droom die uitkwam, omdat San Francisco al sinds de video van Bassie en Adriaan op mijn lijstje stond!

x Lois