Goodbye Camp
Blijf op de hoogte en volg Lois
18 Augustus 2012 | Verenigde Staten, Nanjemoy
Vandaag afscheid genomen van al me vrienden op kamp, zo raar om na 11 weken vaarwel te zeggen! Ik was heel erg aan het uitkijken naar deze dag, maar nu heb ik echt een gevoel van Kut! We gaan.
Was niet een slim idee, om een wit shirt aan te doen, die is nu zwart van de mascara en rood van de lippenstift , blijkbaar gaan de meiden me missen haha!
Denk dat alle traanklieren bij iedereen leeg zijn, was een super tijd hier in Amerika, kan gewoon niet geloven dat het nu echt voorbij is.
Vannacht vertrek ik met me maat Twan, naar California, eindelijk relexen op het strand na 11 weken hard werken!
Ben toch wel erover na aan het denken, om volgend jaar weer terug te komen!
Ben toch wel erover na aan het denken, om volgend jaar weer terug te komen!
18 Augustus 2012 - 08:06
Sybille:
Hallo Lois.Afscheid nemen is altijd moeilijk,je bent 'n team geworden en hebt samen keihard gewerkt,maar nu is het tijd om te gaan genieten samen met je maat Twan.Groetjes en tot weerziens op de knip.
xxSybille -
18 Augustus 2012 - 08:35
Jolanda:
Superdat je het zo gaaf hebt gehad nu andere leuke dingen doen samen met je maat veel plezier Xxx
18 Augustus 2012 - 08:45
Fam. Mengelers Heerlerheide:
Hey kanjer!
Geweldig wat je hebt gedaan in de States, super gaaf en dit neemt je niemand meer af!
Geniet nog even lekker van je welverdiende vakantie in California, het is je van harte gegund en hopenlijk weer snel tot gauw, er liggen een aantal witte chocolaatjes op je te wachten bij onze Chocadeau.......
Groetjes uit Heerlerheide, geniet ervan and a very nice trip (ook back to Limburg straks......)
Patrick, Karin, Kim (die op dit moment even een paar daagjes van de Spaanse zon aan het genieten is) en
Rick xxx -
18 Augustus 2012 - 09:08
Graute:
hallo jongen het was weer even moeilijk maar ja aan alles komt een eind geniet maar van je vakantie en doe voorzichtig tot gauwxxxxx