Almost
Door: Lois Diliberto
Blijf op de hoogte en volg Lois
04 Juni 2012 | Nederland, Kerkrade
Goedeavond allemaal!,
Via deze manier ga ik jullie gedurende mijn stageperiode van 3 maanden in Amerika , op de hoogte houden.
De afgelopen weken waren een beetje hectisch, veel geregel. Papierwerk, visum etc.
Nu lekker ziek richting Amerika, hopen dat het snel voorbij is. Keelontsteking en voorhoofd holteontsteking, altijd leuk
Toch ben ik eindelijk helemaal klaar om te gaan. In minder dan 2 dagen vertrek ik naar de andere kant van de oceaan.
Woensdagochtend vertrek ik vanaf Schiphol richting Washington via Londen. Een vlucht van ongeveer 7 a 8 uur.
Ik ga samen met 3 andere jongens van het CIOS stage lopen op een zomerkamp in de staat Maryland. Het is een kamp voor mensen met een beperking en mensen zonder een beperking, eigenlijk is alles door elkaar gemixd. Omdat ze geen onderscheid willen maken :).
Deze stageperiode, zal zeer leerzaam en interessant worden. Natuurlijk 3 maanden zijn lang, en ga ik de mensen missen. Maar dit is wat ik al een lange tijd graag wilde. Nu is die kans eindelijk er.
Ik probeer 1 a 2x in de week bij webblog bij te houden, zodat jullie in Nederland, ook kunnen lezen wat ik allemaal uitspook daar :).
Voor de mensen die me willen bereiken via mobieltje, of die me een brief willen sturen, of natuurlijk een lekker pak stroopwafels. Meldt je dan aub haha, dan zal ik mijn gegevens doorsturen naar je.
Tot over 3 maanden.
Iris:
Héél erg veel plezier daar Lois! :) X -
04 Juni 2012 - 20:35
Fleur:
Heeeeel veel plezier loisje!
Tot snel xxxxx
x -
04 Juni 2012 - 22:20
Mo:
3 mnd....pppfff
Maar geniet er van lieverd ....
dikke knuffel xxx -
05 Juni 2012 - 06:20
Sybille:
Hoi Lois heel veel plezier daar in Maryland,maak er een onvergetelijke tijd van.Dikke kus -
05 Juni 2012 - 08:59
Karin:
Hoi Loïs, we wensen je vanuit Ghen Heij een goeie vlucht en een super stagetijd aan de andere kant van de oceaan, geniet ervan!
Veel liefs, xxx
Karin, Patrick, Kim en Rick
p.s geef me je adres sturen we je witte chocolaatjes op hahaha