Dag 15 - Reisverslag uit Nanjemoy, Verenigde Staten van Lois Diliberto - WaarBenJij.nu Dag 15 - Reisverslag uit Nanjemoy, Verenigde Staten van Lois Diliberto - WaarBenJij.nu

Dag 15

Door: Lois Diliberto

Blijf op de hoogte en volg Lois

21 Juni 2012 | Verenigde Staten, Nanjemoy

Goedeavond Iedereen,

Alweer dag 15, laatste tijd heel druk gehad, dus geen tijd gehad om te schrijven op waarbenjij.nu.

Eerste (Werk) week, zit erbijna weer op, morgen de laatste dag! Heel druk gehad met mijn (kind) client, mag er helaas niks over zeggen, maar ik zeg jullie alleen dat het niet het makkelijkste is wat ik ooit heb meegemaakt. Het is zo vermoeiend dat ik in de avond al om 20:15 in me bed lig.

Gelukkig is het kind, en iedereen erom heen wel tevreden, de ouders hebben 2 weken bijgeboekt, en alvast 6 weken voor volgend jaar geboekt. Dus daar mag ik wel trots op zijn. Morgen gaan we lekker uiteten bij Applebee's , waar ik me heel erg op aan het verheugen ben. Zaterdag gaan we het strand opzoeken en lekker luieren, daar zijn we alle wel aan toe.

Zitten midden in een hittegolf hier, vandaag 43 graden, volgende week pas weer 30.

Nog steeds aan het wachten op mijn pakketje, omdat me familie , stroopwafels hebben opgestuurd en die worden gecontroleerd, en misschien wel vernietigd, je weet maar nooit. ben nu al 10 dagen aan het wachten helaas!

Hoop jullie weer een beetje op de hoogte gehouden te hebben.

G'night!

• 21 Juni 2012 - 23:07

Fleur:

Ocherm Lois als je nu al de stroopwafels mist.... Succes!
    Haha! Geniet ervan en we zien je wel weer thuis als een negertje rondlopen