Day 6
Door: Lois Diliberto
Blijf op de hoogte en volg Lois
13 Juni 2012 | Verenigde Staten, Nanjemoy
Hallo Iedereen,
Dahm alweer DAY 6... Alweer een week erop zitten, niet normaal hoe snel die dag hier gaan.
Ik ben geslaagd voor mijn Nappi exam, dus weer een certificaatje erbij.
Morgen weer een grote dag, dan heb ik mijn afrij examen in Amerika.. Echt belachelijk haha heb gewoon een rijbewijs, maar toch moet je je nog een keer bewijzen haha.
Gisteravond hadden we een Fun Staff Night, echt super. 25 dozen pizza. American Football spel, Worstelspel, Poolparty echt super vet, Ik was de Poolboy kon alle dames vermaken met drankjes etc, vond ik helemaal niet erg, heb me prima vermaakt.
Zaterdag eindelijk onze 1ste day off, mogen we eindelijk van kamp af. Gelijk een nieuw Amerikaans nummer kopen, ben niet meer bereikbaar.
Best raar om na 10 dagen opgesloten
te zijn op kamp, eindelijk naar de stad mogen :) , Vanaf zaterdag ga ik me foto's uploaden, ik ben namelijk mijn kabel vergeten.
Tot overmorgen!
x
Ik ben geslaagd voor mijn Nappi exam, dus weer een certificaatje erbij.
Best raar om na 10 dagen opgesloten
Tot overmorgen!
x
13 Juni 2012 - 18:30
Jaap, Conny ,nonna:
fijn dat je het naar je zin vooral als poolboy we zagen alweer een liefde opbloeien via de fotos op facebook alle snoep kom eraan gr.
14 Juni 2012 - 08:03
Fred En Anja:
Had ik ook niet anders verwacht dat jij de dames zou vermaken, met zo'n verschijning dames zullen wel weer in de rij staan.
Geniet er maar van dat pak niemand je meer af.
Werd ook wel eens tijd dat je eindelijk de stad in mag na 10 dagen anders wordt het ook zo saai.
Wanneer komen de kids of zijn die er al, want dan is natuurlijk de rust gedaan.
Wat moeten wij ons voorstellen van je zomerkamp, zoals Dirty Dancing of die andere ik geloof American Pie.
Nu maar op naar je Americaans rijbewijs zal wel het zelfde zijn alleen de auto zal wat groter zijn of niet.
Wij zijn ook wel benieuwd naar de foto's, kunnen wij ons tenminste een beeld vormen hoe het daar is.
Oke hier is niet veel gebeurt altijd hetzelfde het weer zit ook niet mee.
O ja ben nu officieel bestuurslid van Willem I plaatselijke voetbalverenging, ik hou mij voornamelijk bezig met de sponsers.
Ik had altijd gedacht dat ze op Heerlerheide konden zuipen maar wat hier wordt weg gezopen is mening cafe eigenaar jaloers op.
Leuke vereniging die altijd voor een feestje te vinden is.
Wij zijn nu bezig met de voorbereidingen voor de grote verhuizing naar het nieuwe Geusselt Complex.
Moet je maar eens kijken ze hebben een live Webcam.
Zo nu wachten wij op je volgende dagverslag en de foto's.
Heb je nog wensen die wij je kunnen opsturen laat het dan even weten.
Groetjes van ons XXXX